La Scala ble etbl. 1996/ 97 av Hassan Samaha og Salim Abi Saab. Den første La Scala restauranten de åpnet lå midt i sentrum, og senere åpnet de restauranten som er de driver i dag, på Brygga 5.
De to restaurantene markerte seg etter hvert som Sandefjords mest besøkte restauranter, og fikk et godt rykte i Sandefjord.
Hassan og Salim solgte den ene restauranten for tre år siden, og har nå kun restaurant på Brygga 5, på et sted de med stolthet kan kalle Sandefjord beste beliggenhet.
Med ansiktet ut mot havet, og nærheten til dets råvarer, samt andre lokale råvarer, markerer La Scala seg i dag med med ny helårs restaurant med fantastisk meny – med ekte smaker.
Uteserveringen er noe de er ekstra stolt av. La Scala har god plass til alle som vil nyte et måltid eller bare god drikke i frisk luft og med fantastisk utsikt. Inne i den nyoppussede helårsrestauranten, tenner vi i peisen når kvelden faller på, som gir varme og gode rammer for en perfekt kveld.
33 46 15 90 Send oss gjerne en forespørsel på større selskap eller andre arrangementer, og vi tar kontakt med deg.